Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO:Polițiștii caută doi bărbați, care ar fi furat bani de la HappyCinema


 Polițiștii vrânceni au remis astăzi presei un comunicat referitor la un furt comis în urmă cu mai bine de două luni, la HappyCinema din incinta Focșani Mall. „La data de 3 aprilie a.c, ora 22.57,  polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la  faptul că în jurul orei 22.30, persoane necunoscute, profitând de neatenția operatorului de la ghișeul unui cinema, ar fi sustras suma de 1.126 lei.


 
În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că principalii bănuiți de săvârșirea faptei sunt doi bărbați, unul de aproximativ 1,70 m înălțime, vârsta 25-30 ani, brunet, păr negru, barbă, îmbrăcat cu pantaloni de culoare deschisă, încălțăminte de culoare roșie, un tricou și o vestă sport iar cel de-al doilea, 1,70 m înălțime, brunet, păr negru, barbă, îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă, încălțăminte de culoare neagră și cămașă în carouri alb cu negru.
 Persoanele care pot da relații cu privire la persoanele din fotografii sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de telefon 0237/207405″, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?