Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO : Arte marțiale – Recoltă de medalii la Cupa Kanazawa pentru CSM 2007 – Satori Focșani!


Etapa Națională de karate SKDUN „Cupa Kanazawa”, concurs care a avut loc la Alexandria sâmbătă, 10 iunie, s-a încheiat cu un frumos succes al sportivilor pregătiți la CSM Focșani 2007 și Satori Focșani de sensei Daniel Fusaru. Karatiștii focșăneni s-au întors acasă cuo recoltă bogată – 11 medalii: trei de aur, una de argint și trei de bronz!
S-au clasat pe locul I Gabriela Popovici la kumite cadeți open, Ștefan Gotu, la kata cadeți, Irina Paraschiv, la kumite minicadeți +48 kg., Alexandru Racoviță, la kumite minicadeți -47 kg., Laurențiu Mocanu, la kata și sanbon kumite minicadeți open și Andrei Ungureanu, la sanbon kumite -30 kg.
Pe locul al doilea a încheiat competiția Alex Radu, la kumite copii 3 +36 kg., iar pe poziția a treia s-au clasat Rareș Faghiura, la sanbon kumite copii 3, +37 kg., Raluca Pop, la kata și kumite open. „Sunt mândru de sportivii mei. Sunt deosebiți! Avem resurse pentru viitor! Promit o generație remarcabilă!”, mi-a spus sensei Daniel Fusaru. Cam care este dimensiunea generației pe care o pregătește a arătat și momentul demonstrativ susținut de Ziua Copilului de sportivii pe care îi antrenează, în Piața Unirii din Focșani, unde a fost surprinsă una dintre imaginile ce însoțesc textul!    
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?