Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: A fost sărbătoare a fotbalului pe stadionul Milcovul!


AJF Vrancea a organizat sâmbătă, pe stadionul Milcovul, o veritabilă sărbătoare a fotbalului vrâncean! În pauza finalei Cupei României, au fost premiate campioanele de juniori din județ. Invitați speciali pentru a face premierile au fost Ionel Cel Mare, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani, și Emil Crihană, sponsorul tehnic al Superligii Altdorf Tehnik.
 Toți trei, oameni care au fost alături de fotbal în întreg sezonul competițional, au fost și spectatori la finala Cupei!
 În pauza finalei de cupă vicepreședintele Ionel Cel Mare a premiat campioana juniorilor A, Orizontul Èšifești, și campioana juniorilor A 1, Unirea Focșani, iar primarul Cristi Valentin Misăilă echipele CSM Focșani, campioane ale juniorilor C D și E.
După încheierea ultimului meci al sezonului, a urmat premierea campioanei Vrancei, făcută de Emil Crihană, a câștigătoarei Cupei României, CSM Focșani 2007, și a finalistei, Euromania Dumbrăveni, oficiată de primarul Cristi Valentin Misăilă.  
Președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, i-a acordat o diplomă specială talentatului fotbalist Ștefan Pădineanu care a împlinit 18 ani în chiar ziua finalei, în care nu a putut evolua din cauza unei accidentări suferite în semifinal cu Tractorul Nănești! 
Jucătorii au primit, odată cu felicitările oficialilor pentru reușitele din anul competițional 2016-2017, medalii, diplome și tricouri de campioni, iar echipele, seturi de mingi și cupe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?