Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! Un cal, o căruță și o drujbă, furate direct din grajd


BULETIN DE PRESÄ‚ IPJ Vrancea
Evenimente rutiere
 La data de 9 iunie a.c, ora 07.15, polițiștii din comuna Slobozia Bradului au depistat pe DC 169 un bărbat de 41 ani din localitate, în timp ce conducea  o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal. 
 La data de 9 iunie a.c, ora 19.00, în comuna Jariștea, un bărbat de 48 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi accidentând ușor o femeie de 75 ani din aceeași localitate, care se afla în spatele autoturismului în calitate de pieton. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
 La data de 9 iunie a.c, ora 17.50, pe DN2, în localitatea Bolotești, un bărbat de 39 ani din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor o minoră în vârstă de 12 ani, care se angajase în traversarea drumului fără să se asigure. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Furturi cercetate de polițiști
 La data de 7 iunie a.c, polițiștii din comuna Obrejița au fost sesizați de către un bărbat de 78 ani din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-ar fi sustras un motoferăstrău mecanic. La data de 9 iunie a.c, polițiștii din Obrejița au identificat autorul furtului comis în noaptea de 5/6 iunie a.c, respectiv un tânăr de 16 ani din aceeași localitate. Motoferăstrăul sustras a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
 La data de 7 iunie a.c, ora 13.00, polițiștii din comuna Movilița au fost sesizați de către un bărbat de 31 ani din localitate cu privire la faptul că un bărbat de 32 ani din comuna Fitionești i-ar fi sustras din grajd calul, căruța și o drujbă. La data de 9 iunie a.c, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat din orașul Mărășești, în urma căreia au fost recuperate căruța și calul. Totodată a fost identificat autorul furtului, un bărbat de 32 ani din comuna Fitionești. Bunurile recuperate au fost predate persoanei vătămate. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.
Radare:
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului -Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?