Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO : Școala Alexandru Vlahuță Gugești, la faza națională a concursului „Cu viața mea apăr viața“


Concursul „Cu viața mea apăr viață”, faza interjudețeană pentru gimnaziu, a fost câștigat de Școala Gimazială Alexandru Vlahuță din Gugești. La competiția cu tematică de protecție civilă au participat echipaje din județele Brăila, Buzău și Vrancea, desfășurându-se în Focșani, la Liceul cu Program Sportiv.
Concursul a constat în susținerea unei probe teoretice cu 15 întrebări tip grilă, având ca tematică noțiuni de protecție civilă, și două probe practice. Participarea echipelor la probele practice ale concursului au fost condiționate de obținerea a minimum 16 puncte la proba teoretică. Probele practice sunt cronometrate, timpul obținut constituind criteriul de departajare în clasamentul final al echipajelor. Prima probă a constat în transportul asistat al unui accidentat așezat pe targă, pe o distanță de 50 m, iar cea de-a doua probă a fost deplasarea cu masca pe figură într-un raion cu obstacole, contaminat.
În urma jurizării, echipajele clasate pe locul I și calificate la etapa națională sunt: la liceu echipajul Liceului Tehnologic Nicolae Titulescu Brăila, iar la gimnaziu echipajul Școlii Gimnaziale Alexandru Vlahuță Gugești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?