Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Maşină blocată în trafic la Adjud; două femei lovite cu pumnii și un lemn


Doi bărbați, tată și fiu, din comuna băcăuană Åžtefan cel Mare, vor fi judecați la Judecătoria Adjud pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cei doi au fost trimiși în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea pentru o faptă comisă în ziua de 19 octombrie 2016.
Conform rechizitoriului, la data respectivă, Romeo Crinu S., fiul, în timp ce se afla cu tatăl său în trafic, între Adjud și limita cu județul Bacău, a oprit o mașină în care se aflau victimele, respectiv două femei, blocându-le practic deplasarea. A spart un geam al mașinii și cu ajutorul unui lemn a lovit-o pe una dintre persoanele vătămate în zona capului și a picioarelor. Victima a avut nevoie de 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru refacere. Bărbatul nu va fi judecat doar pentru lovire sau alte violențe ci și pentru distrugere. În ceea ce-l privește pe tată, Romeo S., în rechizitoriu se arată că la aceeași dată, el a lovit cu pumnii pe a doua persoană vătămată din dosar, iar aceasta a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru refacere.
Între cele două familii ar fi existat un conflict mai vechi. La data amintită, una din părțile vătămate, care este dintr-o localitate din județul Galați, a tocmit o mașină care să o ducă la Bacău, de unde să o ia pe cealaltă parte vătămată. Deplasarea a fost liniștită până la momentul blocării în trafic, la întoarcerea femeilor spre Galați. Părțile vătămate se constituie părți civile cu suma de 10.000 lei, iar proprietarul mașinii blocate în trafic se constituie parte civilă cu suma de 800 lei. Părți civile în dosar se constituie și SAJ Vrancea, dar și Spitalul Municipal Adjud. La audieri, inculpații nu au recunoscut comiterea faptelor.
Cei doi nu sunt la prima abatere, după cum ne-au spus surse oficiale. Conform unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, în luna decembrie a anului trecut, față de fiu s-a pus în mișcare acțiunea penală pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, iar față de tată pentru lipsire de libertate în mod ilegal, ultraj pentru că ar fi amenințat cu moartea un ofițer de poliție, dar și pentru obstrucționarea justiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?