Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Ultimul joc din sezon în Sala Polivalentă!


CSM Focșani 2007 va încheia astăzi de la ora 18.30 play-out-ul Ligii Naționale. Va fi ultima întâlnire din acest sezon a handbaliștilor pregătiți de profesorul Viorel Ciubotaru cu susținătorii lor! În Sala Polivalentă vor veni făgărășenii de la CSM, cei care le-au produs în play-out dauna majoră, în urma căreia au ajuns, practic, la baraj! Partida dintre CSM Focșani 2007 și CSM Făgăraș nu are nici o miză! Indiferent de rezultat, ambele formații își vor juca la Brașov, în disputa cu echipe venite din Divizia A, locul în Liga Națională în viitoarea ediție de campionat! Va fi, probabil, este omenește să fie, și dorința focșănenilor de a se revanșa pentru înfrângerea din turul play-out-ului. Dar mult mai importantă este folosirea acestei întâlniri pentru pregătirea meciurilor de la baraj în compania unui adversar de valoarea celor pe care echipa Focșaniului îi va întâlni atunci.
O victorie în meciul de astăzi ar fi pentru generosul public focșănean un semn că formația pe care a susținut-o necondiționat încă de când a intrat în Liga Națională are forța, determinarea, are valoarea cu care să treacă bărbătește, cu succes, testul barajului și să continue să evolueze pe prima scenă a handbalului românesc!
Cei circa 1000 de spectatori care au venit, meci de meci, în Sala Polivalentă să vadă handbal de înalt nivel nici nu concep alt deznodământ al finalului de campionat decât rămânerea în Ligă! Jocul elevilor profesorului Viorel Ciubotaru de după accidentul de la Făgăraș, cu victorii la Satu Mare, cu Suceava la Focșani și egal cu Steaua în deplasare se cere continuat și în partida din ultima etapă a play-out-ului, ca o proiecție de optimism în perspectiva turneul de baraj de la Brașov!        
Întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și CSM Făgăraș va fi arbitrată de perechea gălățeană Daniel Basso/Florin Tofan iar observator va fi Radu Chirvase, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?