Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO : Gimnastică – Șapte medalii pentru fetele Focșaniului la Cupa OMV Petrom!


Patru sportive de la CSȘ Gimnastică Focșani au concurat la a treia ediție a „Cupei OMV Petrom” duminică, 28 mai și luni, 29 mai. Întrecerile au avut loc în Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani, sub coordonarea antrenorilor Maria Bitang și Octavian Bellu, care sunt inițiatorii și coordonatorii proiectului „Èšară, țară, vrem campioane!”
Gimnastele focșănene Iulia Trestianu și Ana-Maria Bărbosu, pregătite de profesorii antrenori Daniela Trandafir și Cezar Stoica, și Alina Crăciun și Rut Naomi Damian, pregătite de profesorii antrenori Carmen Smeu și Florin Roșioru, au participat la competiția junioarelor III, nivel 3-4. 
Fetele Focșaniului au obținut șapte medalii! Iulia Trestianu a câștigat medalia de aur la sol, argintul la sărituri și paralele și bronzul la individual compus. Ana-Maria Bărbosu a câștigat aurul la bârnă și argintul la individual compus, iar Alina  Crăciun a câștigat medalia de aur la sărituri. 
A patra sportivă de la CSȘ Gimnatică Focșani din competiție, Rut Naomi Damian, s-a clasat între primele opt concurente la individual compus și la aparate, ca și colegele sale la aparatele la care nu au fost medaliate!
Gimnastele focșănene au fost însoțite de profesorii Daniela Trandafir, Cezar Stoica și Florin Roșioru.
Daniela Trandafir a oficiat ca arbitru la „Cupa OMV Petrom” ediția a treia! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?