Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Voluntariatul – între susținere și contestare


Asociația Generației de Azi vine în întâmpinarea tinerilor din Focșani cu training-ul: „Voluntariatul – între susținere și contestare”, care se va desfășura pe data de 28 mai, începând cu ora 10:00, în Sala de Conferințe a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea.
          Asociația Generației de Azi propune prin acest eveniment o altă viziune asupra a ceea ce înseamnă voluntariatul. Astfel, aflat de data aceasta în Focșani, training-ul „Voluntariatul – între susținere și contestare” le va oferi tinerilor liceeni șansa de a descoperi cum pot fi lideri mai buni, cum pot lucra eficient în cadrul unei echipe sau cum pot depăși barierele emoționale atunci când vor trebui să susțină un discurs în fața unui public.
             Împreună cu Ingrid Bărbulescu, studentă în cadrul Facultății de Psihologie și Åžtiințele Educației și Coordonatoare a Departamentului de Resurse Umane, Valentin Stan, Secretar Adjunct în cadrul Asociației și student la Facultatea de Jurnalism și Åžtiințele Comunicării, și Cristian Tănase, președintele Asociației Generației de Azi, elevii vor putea afla despre ce înseamnă să ridici voluntariatul la rangul de artă: ce drepturi și obligații au, care sunt îndatoririle lor, precum și modalități prin care se pot dezvolta la nivel profesional și personal.         
          „Voluntariatul reprezintă cheia spre cunoaștere deoarece, prin intermediul acestuia, un tânăr se formează și își consolidează coloana vertebrală. Prin intermediul acestui training, alături de colegii mei, le vom prezenta participanților cum se poate ridica voluntariatul la rangul de artă, mai ales că acesta este organizat pe plan local de membrii Asociației din Focșani – Elena Ilaria, George Dinu și Laurențiu Cucu”, a declarat Cristian Tănase, președintele Asociației Generației de Azi.         
            Acest proiect face parte dintr-o campanie națională desfășurată până acum în orașe precum Buzău, Tulcea, Iași, Constanța, Arad, Galați.
      Asociația Generației de Azi este o organizație non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social, economic și educțional, precum și responsabilizarea acestora cu privire la viața lor și rolul pe care îl au în familie, școală și societate.

Asociația Generației de Azi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?