Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

La 32 de ani, subcomisarul Cristi Manta este adjunct al şefului Poliţiei Adjud


Subcomisarul Cristi Manta este noul adjunct al șefului Poliției municipiului Adjud. Tânărul ofițer a promovat vineri interviul structurat pe subiecte profesionale, interviu care a fost susținut la sediul IPJ Vrancea.
Noul adjunct al șefului Poliției Municipiului Adjud ne-a spus că a avut mai multe motive care l-au determinat să se înscrie la concurs, unul dintre acestea fiind dorința de a evolua. „A fost o motivație personală. Mi-am dorit și îmi doresc să evoluez în carieră, să-mi întregesc activitatea în domeniul polițienesc, această funcție implicând atribuții și sarcini pe toate liniile de muncă ale poliției. Îmi doresc să dobândesc noi deprinderi, să mă perfecționez din punct de vedere profesional și, primordial, să fiu în slujba cetățenilor. Consider că în situația de față vârsta constituie un avantaj și îmi voi folosi toată energia pentru aducerea unui nou suflu cu privire la siguranța și protecția cetățenilor”, ne-a spus subcomisarul Cristi Manta.
Subcomisarul Manta este un ofițer ambițios și foarte tânăr. Are 32 de ani și lucrează în poliție de aproape 9 ani. A terminat Academia de Poliție în anul 2008 și a fost repartizat la IPJ Prahova. A lucrat acolo un an și jumătate, pe linie de poliție rutieră, după care, la finele anului 2009, a venit la IPJ Vrancea, tot în cadrul Serviciului Rutier, serviciu la care va rămâne până când îi va veni numirea pentru funcția de adjunct al șefului Poliției Adjud. Ceea ce va face la Adjud va fi mult diferit față de ce a făcut până  acum, dar este sigur că va face față tuturor provocărilor.
În urmă cu ceva timp, ofițerul Manta a participat și la concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Poliției Rutiere.
Vor mai urma și alte concursuri. IPJ Vrancea a mai scos la concurs și funcția de șef Serviciu Logistic, concursul urmând a avea loc la jumătatea lunii viitoare.

41 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?