Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

„Și eu pot fi profesionist auto în Europa“


Implementarea proiectui de mobilitate în domeniul Învățământ profesional și tehnic „Profesioniști Auto în Europa”, Nr. 2015‐1‐RO01‐KA102‐014495, din cadrul Programului ERASMUS +, Acțiunea Cheie1-VET, finanțat de Uniunea Europeană, se apropie de final. Echipa de proiect și cei 10 elevi participanți la stagiul de formare inițială, în Franța, au prezentat impresii, experiențe și rezultate.
     Cu emoții, în fața părinților, cadrelor didactice și colegilor, beneficiarii au primit Documentele de Mobilitate Euroapass, care cuprind activitățile efectuate, aptitunile, atitudinile și competențele dobândite în stagiul de pregătire profesională, derulat în service-urile partenere Liceului Meseriilor Automobilului și Transportului Gabriel Voisin din Bourg en Bresse. Au fost acordate diplome pentru cel mai reușit Jurnal în Europa, pentru seriozitate în implementarea proiectului și abilități în exprimarea impresiilor, experiențelor și rezultatelor. La toate aceste activități s-a remarcat elevul Ion DOBRE, clasa a XI-a C, care a primit Locul I.
Din lista rezultatelor proiectului, amintim: panoul Erasmus+, pliantul proiectului, scrapbook, filmul Pas cu pas în construirea carierei de tehnician în transporturi și Glossaire de termes automobiles în franceză, română, italiană,  engleză și spaniolă,etc.

Responsabil cu pregătirea de specialitate Iulia MIHALCIUC
Responsabil de proiect Lucica BOCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?