Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Judecătorii care vor să conducă instanțele vrâncene susțin testarea psihologică


Institutul Național al Magistraturii a afișat în data de 11 mai lista finală a judecătorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la judecătorii, tribunale și curți de apel. Astfel, pentru funcția de președinte la Tribunalul Vrancea au fost admise judecătoarele Săndina Mariana Croitoru, Daniela Matache și Simona Florica Nicolau. Pentru funcția de vicepreședinte la Tribunalul Vrance au fost declarați admiși judecătoarea Silvica-Mirela Bucur, judecătorul Dinu Jelea și judecătoarea Anca Mihaela Trofin. Aceasta din urmă și-a depus candidatura și pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Focșani, dar i-a fost respinsă. Prin urmare, judecătorul Valeriu Roșca, de la Judecătoria Adjud, este singurul adjud pentru funcția de vicepreședinte la Judecătoria Focșani. 
Duminică, cei șapte judecători au susținut testarea psihologică – scris. Interviul la testarea psihologică a fost susținut ieri de către Silvica Mirela Bucur, astăzi îl va susține judecătoarea Croitoru, mâine judecătorii Jelea, Matache și Nicolau, iar pe data de 20 mai judecătoarea Anca Mihaela Trofin.
    În data de 22 mai se vor afișa calificativele acordate la testarea psihologică, iar pe 23 mai se pot face contestații ce vor fi soluționate în perioada 24-25 mai. În intervalul 26 mai – 14 iunie candidații vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice de conducere, iar pe 18 iunie vor susține testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane. Rezultatele finale vor fi afișate pe 28 iunie.
    Actualmente, președinte al Tribunalului Vrancea este judecătoarea Daniela Matache, iar vicepreședinte judecătoarea Săndina Mariana Croitoru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?