Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Hoții care au dat spargerea în magazinul Altex, căutați în continuare de polițiști


Polițiștii focșăneni au continuat și ieri cercetările la magazinul Altex din Focșani Mall, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc o spargere. Oamenii legii au mers din nou la magazin pentru a mai strânge probe, astfel încât să-i prindă pe hoți. 
Potrivit unor surse oficiale, încă nu se cunosc foarte multe date despre autori, iar modul în care au acționat hoții, cunoscută sub denumirea de „alpinistul”, ar fi fost aplicat și în alte județe din țară, unde au fost comise jafuri exact în același stil. Hoții par a fi specializați în a executa spargeri în această manieră de pătrundere prin tavan, cu ajutorul frânghiilor, și este foarte posibil ca ei să fi fost ajutați de oameni din interior, care lucrează în magazin, care să le fi vândut pontul. Până la această oră, polițiștii nu au oferit nicio informație oficială cu privire la prejudiciu sau despre stadiul în care se află ancheta. Verificările sunt continuate în vederea identificării autorilor și a recuperării prejudiciului.
    Potrivit unor surse, valoarea prejudiciului ar depăși 30 de mii de lei, la o primă estimare. Hoții ar fi pătruns prin tavan, pe care mai întâi l-au decupat, apoi au coborât pe o frânghie, ca în filme. Ulterior, au sustras din magazinul de electronice și electrocasnice Altex mai multe ceasuri marca Apple și 20 de telefoane Iphone. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?