Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

ULTIMA ORĂ! Doliu în lumea afacerilor! A murit patronul Aviputna


Patronul Aviputna Golești, Ștefan Balaban, a murit azi-noapte, la ora 00.05, în urma unui stop cardio respirator, la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Focșani, unde fusese adus de la Cardiologie. El avea 70 de ani.
Duminică seara, el a ajuns la spital împreună cu familia deoarece se simțea rău. Starea sa de sănătate s-a agravat, iar azi-noapte patronul Aviputna a murit. 
Medicul veterinar Ștefan Balaban este depus la capela bisericii „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” , de pe Bulevardul Independenței Focșani, și va fi înmormântat joi la ora 13.00, la Cimitirul Sudic.
„A încetat din viață, după o lungă perioadă de  suferință, trăită cu demnitate, încredere și speranță că-și va reveni în plenitudinea puterilor, spre a crea și oferi noi satisfacții locuitorilor Focșaniului și Goleștiului. S-a dus dintre noi o capacitate creativă, care putea să dea lumii mult mai multe, decât o făcuse deja. Avea în plan să dezvolte complexul de la Golești pe linie tehnologică. Era un iubitor de oameni. A ajutat și putea să ajute în continuare. Și-a crescut cu deosebită dragoste fiica, Melanie Sava, lăsând acesteia spre urmare, modelul familiei sale. Ștefan Balaban a fost un om deosebit, care a avut la rândul său un tată deosebit în persoana lui Ștefan Balaban, generalul de Brigadă, care a condus marea bătălie de eliberare a Ardealului de la Oarba de Mureș, el fiind creierul acțiunii militare” ne-a spus cumnatul său,  profesorul Radu Georgescu.
De afacere se va ocupa fiica sa, care de vreo câțiva ani colabora deja cu tatăl său.

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?