Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Aproape 150 de elevi vrânceni, premiați la Olimpiada de limba și literatura română



Aproape 150 de elevi din întreg județul, de clasele V-XII, au obținut premii și mențiuni la Olimpiada de limba și literatura română, faza județeană.
La clasa a V-a, cu 114 puncte, premiul I i-a revenit elevei Antonia Mirică de la Școala Gimnazială Al. Vlahuță Gugești, ea fiind urmată de Cristian Boldeanu, de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare din Focșani, care a acumulat 111 puncte. Pe locul III, cu 110 puncte, s-a clasat Alexandra Rebecca Caloian, de la Școala Gimnazială Ion Basgan Focșani. 30 de elevi, de la mai multe școli din Vrancea, au fost răsplătiți cu mențiuni.
La clasa a VI-a, pe locul I s-a clasat Daria Cristina Șușu, cu 114 puncte, de la Școala Gimnazială Barbu Ștefănescu Delavrancea. Pe locul II s-a clasat Ștefan Zamfir, de la Școala Gimnazială Simion Mehedinți, cu 110 puncte, urmat de Ștefania Urban de la Școala Gimnazială Al. Vlahuță Focșani, cu 108 puncte. 14 elevi au obținut mențiuni.
De la clasa a VII-a, premiul I a fost câștigat de Maria Seceleanu, de la Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, cu 113 puncte, urmată de Nely Leanca de la Școala nr. 3 Focșani, cu 110 puncte, și Teodora Mirică, de la Școala Gimnazială Al. Vlahuță Gugești, cu 105 puncte. 19 elevi au obținut mențiuni.
La clasa a VIII-a, pe locul I, cu 114 puncte, s-a clasat Ana Maria Udrea, de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Focșani, urmată de Sara Vasile, de la Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani, cu 112 puncte, și de Alexandra Lățcan, de la Școala Gimnazială Ștefan cel Mare Focșani, cu 111 puncte. 15 elevi au obținut mențiuni.
La clasa a IX-a, locul I, cu 116 puncte, a fost ocupat de Alexandra Badic, de la Colegiul Național Emil Botta Adjud, urmată de Andreea Păun, cu 114 puncte, de la Colegiul Național Cuza Focșani, și de Maria Dan, tot de la Colegiul Cuza Focșani, cu 110 puncte. 13 elevi au obținut mențiuni.
La clasa a X-a, pe primul loc s-a clasat Diana Nicoleta Grigore, de la Colegiul Național Unirea, cu 118 puncte, urmată de Teodor Bentz de la Colegiul Național Cuza Focșani, cu 114 puncte, și de Mălina Maria Bîra, de la Colegiul Național Unirea, cu 108 puncte. 9 elevi au obținut mențiuni.
La clasa a XI-a, pe primul loc s-a clasat Maria Fotache, de la Colegiul Național Cuza Focșani, cu 116 puncte, urmată de Andreea Dumitrașcu, de la aceeași unitate de învățământ, cu 112 puncte, și de Andra Teodora Mocanu, de la Liceul Simion Mehedinți Vidra, cu 108 puncte. 8 elevi au obținut mențiuni.
De la clasa a XII-a, premiul I, cu 118 puncte, a fost obținut de Nicoleta Danțiș, de la Colegiul Național Cuza Focșani. Premiul II a revenit elevei Nicoleta Ion, de la același colegiu, cu 108 puncte, iar pe locul III s-a clasat Alexandra Diță, tot de la Colegiul Național Cuza, cu 106 puncte. Șapte elevi au obținut mențiuni.

Lista completă cu elevii care au obținut premii și mențiuni AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?