Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO : Rugby – Veteranii Focșaniului, la Londra pentru jocul cu RC Woodford!


Rugbiștii veterani „Fii Vrîncioaiei” se află la Londra ca răspuns la invitația făcută de RC Wooford (în foto, echipa lodoneză), clubul de veterani din Marea Britanie care a jucat un amical în primăvara lui 2016 cu focșănenii, pe Milcovul. Rugby Club Old Boys Focșani și formația gazdă vor juca astăzi, de la ora 14,00 returul care va fi cu siguranță, așa cum a fost și întâlnirea de anul trecut un memorabil și veritabil spectacol rugbistic. Un regal de sportivitate și bună dispoziție, de bucurie a jocului, oferit londonezilor din tribune de foști sportivi generoși în efort și în etalarea calităților care i-au ajutat să fie rugbiști remarcabili și mult după ce au ieșit din activitatea competițională.
Lotul oaspeților este alcătuit din Eugen Secară, Florin Topală, Cosmin Mărgineanu, Florin Onofrei, Dragoș Mihăilă, Constantin Galea, Viorel Trifan, Romică Aroșculesei, Dănuț Niță, Claudiu Păun, Teodor Puiu, Claudiu Ciobotaru, Alin Stănescu, Daniel Diță, Bogdan Haret, Ionel Ciobanu, Cosmin Oiță, Cătălin Găucan, Gabriel Asaftei, Stelică Grădeanu, Paul Petrila, Mihai Toader, Cătălin Răileanu, Mircea Olaru, George Stanicu – toți, din România, Constantin Buruiană – din Franța, Doru Drăgan, Nicușor Sîrbu – din Italia, Costică Dima, Adrian Dima – din Èšara Galilor, Laurențiu Saulea – din Irlanda, Adrian Susanu, Ionuț Saulea, Sorin Frangulea, Florin Frangulea – din Anglia.
Imediat după ce au ajuns la Londra, joi seara, Florin Topală, organizator al răspunsului focșănenilor la invitația făcută de londonezi și al clubului de rugbiști veterani vrânceni mi-a trimis un scurt mesaj: ” Buna seara! Noi am ajuns la Londra! Vremea este deocamdată superbă! Sperăm să fie așa și în ziua meciului cu Woodford. Suntem în formulă completă, inclusiv cei doi accidentați, Mărgineanu și Stănescu!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?