Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Volei – Fetele Focșaniului au plecat, ieri, la Timișoara la barajul pentru promovare!


CSM Focșani 2007 a plecat, ieri, la Timișoara unde va avea loc barajul pentru promovarea în Divizia A1. Lotul pregătit de profesorul Marian Rădulescu este alcătuit din  Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Taskiran, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Ana Maria Cimpoeșu, Iulia Stoica, Lavinia Ifrim, Livia Lupoae, Diana Georgescu, Mihaela Cîrlan și Mirela Stan.
La turneu, care va avea loc în perioada 12-14 mai, vor participa CSU Cluj, Rapid București, CSM Focșani 2007 și Agroland Timișoara, organizatoarea barajului.
Formațiile din Cluj și Timișoara s-au calificat din seria Vest a Campionatului Diviziei A2. În ambele echipe au fost făcute investiții importante în jucătoare și băncile tehnice ceea ce le face favorite la promovare! De altfel CSU Cluj și Agroland Timișoara sunt la capătul unui sezon pe care l-au dominat cu lejeritate!
Fetele Focșaniului au plecat la turneul de baraj pentru a juca la cel mai bun nivel al lor și pentru a arăta că la Focșani este un volei de bună calitate! Iar de va fi mai mult decât atât, cu atât mai bine!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?