Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Patru bărbați la UPU, după ce s-au bătut într-un bar


Patru bărbați din comuna Cotești au ajuns duminică la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-au luat la bătaie într-un bar din localitate.
Astfel, S.I., de 44 de ani, din Cotești, a ajuns la UPU duminică seara, în jurul orei 21.25, prezentând traumatism cranio-facial prin agresiune cu hematom zigomatic stâng și braț drept, umăr drept, mână stângă. Pacientul nu s-a internat, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului.
    De asemenea, S.M.A., în vârstă de 22 de ani, din Cotești, s-a prezentat la UPU în jurul orei 21.40 cu „traumatism abdominal închis (afirmativ agresiune) traumatism cranio-cerebral minor, plagă escoriată gambă dreaptă. Pacientul nu s-a internat”.
    Cel de-al patrulea bărbat implicat în agresiune este M.C., în vârstă de 37 de ani, din Cotești, care s-a prezentat la UPU în jurul 23.18, cu „traumatism cranio-facial cu plagă escoriată piramidă nazală prin agresiune. Pacientul nu s-a internat”.
    Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, celor patru bărbați le-a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?