Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

GALERIE FOTO : Copiii Centrului de Asistență și Sprijin Focșani s-au întâlnit cu actori din „Game of Thrones“ și „Lord of the Rings“


Tinerii beneficiari ai Centrului de Asistență și Sprijin Focșani, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, au participat, pentru cel de-al treilea an consecutiv, la cea de-a cincea ediție „East European Comic Con”, eveniment desfășurat la Romexpo București. Ei au avut ocazia de a cunoște actori din seriale de succes ca „Game of Thrones”, „Vikings”, „The Vampire Diaries”, „Stargate SG-1”, „Sparatcus”. De asemenea, ei s-au întâlnit cu actori precum: Nathaniel Buzolic („The Vampire Diaries”, „The Originals”), Tom Wlaschiha („Game of Thrones”), Ellie Kendrick („Game of Thrones”, „Misfits”), Christopher Judge („Stargate SG-1”, „God of War”), Jefferson Hall („Vikings”), Craig Parker („Spartacus”, „Lord of the Rings”), dar și celebrități online din România – Bromania, Sector 7 și Creative Monkeyz. Totodată, tinerii din sistemul vrâncean de Protecția Copilului au avut prilejul de a se întâlni și cu artiști grafici de seamă, cum ar fi echipa HAC, Puiu Manu, Pisica Pătrată, Fredo&Pidjin, Cristian Chihaia, Åžerban Andreescu și Victor Druijiniu.
    Zona dedicată gaming-ului a fost, pentru aceștia, cea mai mare atracție, unde au avut posibilitatea de a testa, atât jocuri noi, cât și echipamente de ultimă generație.
Zona de târg, în care diferiți expozanți din țară și din străinătate au venit cu numeroase produse, de la haine la benzi desenate, a reprezentat un alt punct de interes, oferindu-le participanților posibilitatea achiziționării unui suvenir care să le amintească momentele frumoase petrecute aici. „Excursia se încadrează în activitățile dedicate zilei de 9 mai – Ziua Europei, din cadrul proiectului „Suntem cetățeni europeni” și a fost organizată de către DGASPC Vrancea, cu sprijinul organizatorilor East European Comic Con București 2017″, a declarat Adina Lăscan, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?