Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Un bebeluș de doar patru luni a ajuns la spital cu arsuri de gradul II la nivelul feței și coapsei stângi


Un bebeluș de doar patru luni din Bolotești a fost adus la UPU cu arsuri de gradul II la nivelul feței și al coapsei stângi. Conform buletinului de presă al spitalului, bebelușul s-a opărit cu lichid fierbinte. „N.B.G., persoană de sex masculin, în vârstă de 4 luni, arsură prin lichid fierbinte față, exterior coapsă stângă 6% grad II. Internat chirurgie infantilă”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un bărbat din Tâmboiești a ajuns vineri la UPU, după ce a fost bătut. El prezenta semne de lovire la nivelul capului și toracelui. „B.G., bărbat în vârstă de 64 de ani din localitatea Tâmboiești, contuzie craniană și toracică prin agresiune. Pacientul nu se internează”
    Alți doi bărbați, victime ale agresiunilor fizice, au ajuns la sfârșitul săptămânii la UPU. „B.I., bărbat în vârstă de 45 de ani din localitatea Biliești, plagă escoriată pavilion ureche dreaptă prin agresiune afirmativ. Pacientul nu se internează. P.E.M., bărbat în vârstă de 30 de ani, din localitatea Cândești, policontuzionat prin agresiune, traumatism cranio-facial cu echimoză, contuzie toraco-abdominală și cot stâng. Pacientul refuză internarea”.

   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?