Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

VIDEO și GALERIE FOTO : Le-a ars atelierul de tâmplărie și tot ce aveau în el, după ce un vecin a dat foc la resturi vegetale


Pompierii focșăneni au intervenit ieri, în jurul orei 12:30, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o anexă a unei case de pe strada Hotarului, comuna Câmpineanca. Pentru stingerea flăcărilor, pompierii de la Departamentul de Pompieri Focșani au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă.

 Aceștia au reușit să lichideze incendiul fără probleme după o oră. A ars un atelier de tâmplărie, bunuri ce se aflau în interiorul acestuia, utilaje și rumeguș. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, plt.adj. Florin Olaru, flăcările s-ar fi extins la atelier, după ce un vecin a dat foc la resturi vegetale în propria curte. „Au ars cca.300 mp acoperiș,  anexa și bunuri de uz gospodăresc depozitate în anexă. Cauza probabilă: foc deschis în spații deschise (un vecin a dat foc la resturi vegetale în curtea proprie iar incendiul s-a extins la această anexă). Intervenția s-a desfășurat fără probleme și a durat cca. o oră”, a precizat plt.adj. Florin Olaru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?