Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Janet Jackson se va întoarce în turneu în cursul acestui an


Janet Jackson a anunțat că se va întoarce în turneu în cursul acestui an, revenind pe scenă în Statele Unite și Canada, după ce a luat o pauză pentru a naște primul său copil, informează Reuters. Într-un mesaj video adresat fanilor, vedeta vorbește și despre relatările apărute în presă cu privire la despărțirea de soțul său, omul de afaceri qatarez Wissam Al Mana. „Da, m-am separat de soțul meu, suntem în instanță, iar restul este în mâinile lui Dumnezeu”, a mărturisit artista.
 Anul trecut, Jackson (50 de ani) își anunța fanii că își amână turneul „Unbreakable” (început în vara lui 2015) din cauza unei „schimbări bruște” în planurile cuplului de a întemeia o familie. În luna ianuarie a acestui an, Janet a dat naștere primului ei copil, un băiat pe nume Eissa. „Voi continua turneul pe care l-am promis, sunt atât de entuziasmată”, a declarat cântăreața în mesajul video publicat pe contul ei de Twitter, mulțumind totodată fanilor pentru răbdarea și sprijinul lor. „Am decis să schimb numele turneului în ‘State of the World’. Nu este vorba despre politică, ci despre oameni, despre lume, despre relații și dragoste”, a completat ea.
Pe 7 septembrie, la Lafayette, în statul american Louisiana, artista va da startul celor patru luni ale ‘State of the World’ având 56 de concerte programate în America de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?