Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal de Vrancea – United, campioană cu anticipație!


Liga de monifotbal AutoVip și-a desemnat campioana cu o etapă înainte de terminarea competiției! United Focșani, care participă de șapte ani la campionat, a câștigat titlul în premieră, după un parcurs foarte bun – a condus plutonul participantelor de la început până la sfârșit! Formația manageriată de Florin Măzăreanu și antrenată de Rodinel Stan a câștigat de 18 ori, a terminat un joc la egalitate și a pierdut un meci. Campioana ediției 2016-2017 va reprezenta Vrancea la turneul regional de calificare de la Iași, din perioada 30 iunie – 2 iulie, alături de campioanele județelor Iași, Bistrița Năsăud, Botoșani, Suceava, Bacău, Nemț și Vaslui. După ce echipa sa a câștigat titlul de campioană, Florin Măzăreanu a declarat: „După atâta sezoane în care am fost mereu aproape de obiectivul fixat, anul acesta putem să ridicăm trofeul de campioni! Sunt mîndru de atitudinea băieților și sper să ne menținem tonusul și la turneul regional. Muțumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest sezon! Obiectivele noastre următoare sunt Cupa României Grafit Decor și calificarea la turneul final!”  

Rezultatele și marcatorii etapei în Final Four:
Sanorom Bolotești – ACS Mausoleul Mărășești 2-1 (1-1). Au marcat Ionuț Manu, Răzvan Crăciun, respectiv Georgian Dima.
United Focsani – Viitorul Campineanca 4-1 (0-1). Au marcat Dorin Popa, Claudiu Mihai, Remus Popa, Nicusor Chirică, respectiv Cristi Nuțu.
Clasament: 1. United Focsani – 31 puncte; 2. Sanorom Bolotești – 27 puncte; 3. ACS Mausoleul Mărășești – 20 puncte; 4. Viitorul Cîmpineanca – 16 puncte.
Ultima etapă, duminica 7 mai: Viitorul Cîmpineanca – ACS Mausoleul Mărășești; AS United Focșani – Sanorom Bolotești.
În zona locurilor 5-10 s-a ajuns în faza semifinalelor. Progresul Focsani este prima finalista dupa victoria cu 3-1 din meciul cu Sir Alexander Pub (goluri, Laurențiu Neculai, Marian Făcăeru și Alxandru Barbu, respective Paul Morărescu) și va întâlni în finală câștigătoarea jocului dintre Flux AS și Pamiro Construct, programat joi, 4 mai.
(Articolul a fost elaborat având ca suport un text trimis de Cristian Vasile, organizatorul competițiilor de minifotbal din Focșani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?