Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Focșăneanca Maria Paizan este Miss UNEFS 2021!

Maria Paizan, fosta voleibalistă a echipei de junioare a CSS Focșani, al cărei căpitan a fost, este Miss UNEFS 2021. La concursul organizat de Liga Studenților și Absolvenților din UNEFS (Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport), Maria a primit 306 voturi valide și s-a clasat prima. În prezentarea pentru concurs, pe pagina de facebook a Ligii, despre frumoasa fată de la Focșani, scria: Ea este Maria. Are 19 ani, e născută în zodia gemeni și este studentă la Facultatea de Kinetoterapie. Pasiunile sale sunt voleiul, voluntariatul și dansul. Îi place să descopere lucruri noi și să facă lumea din jurul său să zâmbească, iar în fiecare zi încearcă să se dezvolte cât mai mult pe plan personal”.

Iar într-o declarație pentru Monitorul de Vrancea, Miss UNEFS 2021 mi-a spus: „M-am înscris la acest concurs pentru a căpăta o primă experiență de studentă la UNEFS Bucuresti. Fiind pandemie, e destul de greu să trăim si să ne cunoaștem, doar în fața unui ecran. Așa că încerc să mă implic cât pot de mult, chiar și prin participarea la acest concurs si de ce nu, să-mi creez amintiri.”

Maria Paizan a fost eleva Colegiului Național Unirea și își începe studenția într-un mod extrem de plăcut pentru ea, pentru fratele său geamăn, fotbalistul Andrei Paizan de la CSM Focșani 2007, club pentru care a jucat și actuala Miss UNEFS, pentru părinții, profesorii Ioana și Viorel Paizan care au crescut-o atât de frumos! Și și-a creat o amintire cu adevărat memorabilă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?