Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Un focșănean de 27 de ani a ajuns bătut la UPU, după ce băuse și consumase cannabis


Un bărbat din Cârligele a ajuns duminică după amiază la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce a fost bătut. El prezenta semne de lovire în zona feței, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „P.A., bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Cârligele, traumatism cranio-facial prin agresiune. Pacientul nu se internează”. Un tânăr din Nănești a fost adus duminică seara la UPU Focșani cu stare de agitație psihomotorie, după ce consumase alcool în exces. Tânărul a fost trimis la psihiatrie. „G.C., bărbat în vârstă de 18 ani, din localitatea Nănești, agitație psihomotorie, beție acută. Bilet de trimitere psihiatrie”.
    Mai multe persoane, atât adulți cât și copii, au ajuns la sfârșitul săptămânii la UPU, după ce au căzut de pe bicicletă. Printre aceștia se numără și un bărbat din Garoafa, care s-a prezentat duminică la UPU cu traumatism în zona toracelui și a sternului. El a refuzat să se interneze. „M.P., bărbat în vârstă de 60 de ani, din localitatea Garoafa, traumatism toracic, și de stern prin cădere de pe bicicletă, vechi de 24 de ore. Pacientul refuză internarea”.
    Un bărbat din Vidra a fost internat la chirurgie, după ce a ajuns la UPU bătut destul de rău. El prezenta lovituri la cap, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „J.I., bărbat în vârstă de 61 de ani, din localitatea Vidra, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă parietală stângă. Pacientul se internează în cadrul secției de chirurgie”. Un bărbat din Jiliște a ajuns la UPU cu trei coaste rupte, după ce a căzut de la înălțime. În ciuda multiplelor fracturi, bărbatul a refuzat să se interneze. „C.S., bărbat în vârstă de 69 de ani, din localitatea Jiliște, traumatism toracic cu fracturi costale C5-C6-C7, prin cădere de la alt nivel. Pacientul refuză internarea”.
    Un tânăr din Focșani a ajuns luni dimineață, în jurul orei 5.30, la UPU, bătut și prezentând traumatism în zona capului. Bărbatul se afla sub influența consumului de alcool și canabis. „C.V.A., bărbat în vârstă de 27 de ani, din Focșani, traumatism cranian prin agresiune, abuz de alcool și cannabis”, se arată în buletinul de presă al spitalului. În acest caz, polițiștii efectuează verificări cu privire la modul în care s-a produs agresiunea, iar în ceea ce privește consumul de substanțe interzise, oamenii legii așteaptă rezultatul analizelor pentru o confirmare.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?