Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO : Liviu Dragnea: „Relațiile mele cu Marian Oprișan sunt speciale”. Președintele PSD a vorbit și despre numirea unui nou prefect


Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, cu ocazia vizitei în Vrancea, că relațiile cu liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan sunt speciale, infirmând zvonurile lansate de cârcotașii liberali despre disensiuni în tabăra social democrată. Președintele PSD a arătat că îl consideră pe Marian Oprișan unul dintre mai vechi prieteni, o persoană față de care partidul nu a făcut cât ar fi trebuit să facă. „Relațiile mele cu Marian Oprișan sunt speciale, o spun cu toată apăsarea. Am o relație veche cu Marian, îl consider unul din cei mai buni prieteni ai mei, un om care a suferit enorm din cauza apartenenței la PSD, un om căruia i s-au tulburat 8-9 ani din viață, pe nedrept. Un om pentru care PSD nu a făcut cât ar fi trebuit să facă în ultimii 8-12 ani. Faptul că în structurile guvernamentale nu sunt oameni din Vrancea, aceasta a fost decizia lui Marian. Nu a muncit în campanie doar pentru a trimite oameni în Guvern. Atunci când va considera necesar să facă propuneri, sunt convins că Guvernul sau Parlamentul va ține cont serios pentru că, din câte țin minte, până acum Marian nu a făcut nicio propunere proastă. Relațiile dintre noi sunt foarte bune”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea.

    Referitor la numirea unui nou prefect în Vrancea, liderul PSD a precizat că acesta este doar atributul Guvernului dar că preferința sa este pentru Raluca Dan, secretarul județului, cea care a mai ocupat funcția de prefect în 2009. „Nu numesc eu prefectul dar dacă aș fi eu, aș alege o doamnă pe care o cunosc foarte bine, care a mai fost și care ar fi o soluție foarte bună”, a spus președintele PSD, Liviu Dragnea. „Doamna Dan este mâna mea dreaptă, nu pot s-o dau la Guvern. Guvernul are altă soluție”, a spus în replică Marian Oprișan. „Sigur, Guvernul are suficiente informații, o bază de date importante și resurse umane ca să pună un prefect bun „, a completat Liviu Dragnea.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?