Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Un deținut din Penitenciarul Focșani a încercat să-și pună capăt zilelor


O bătrână din Gugești a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean prezentând arsuri de gradul doi, după ce a încercat să stingă focul care i-a cuprins locuința. Ea fost internată de urgență la chirurgie plastică. „A.C., femeie în vârstă de 80 de ani, din localitatea Gugești, arsură prin flacără facies și mână stângă, suprafață 10%, grad II. Pacienta se internează la chirurgie plastică„, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului.
    O femeie din Mera și un bătrân din Ciorăști au ajuns la UPU, după ce au fost victime ale unor accidente rutiere. „D.A., femeie în vârstă de 52 de ani, din localitatea Mera, policontuzionată prin accident rutier declarat în urmă cu două zile” „T.I., bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea Ciorăști, traumatism șold drept prin accident rutier declarat”.
    Un bărbat din Vulturu a ajuns la UPU, după ce a fost bătut. El prezenta semne de lovire în zona feței. „I.M., bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea Vulturu, traumatism cranio-facial prin agresiune, echimoză, traumatism piramidă nazală”.
    O tânără din Mera a ajuns la UPU, după ce s-a intoxicat cu mai multe medicamente. Ea fost internată în secția Boli Interne. „T.N., femeie în vârstă de 19 ani, din localitatea Mera, intoxicație polimedicamentoasă. Pacienta se internează în secția Interne”.
    Tot din cauza unor pastile a ajuns la UPU și un deținut al Penitenciarului Focșani. Cu scopul de a-și pune capăt zilelor, el a înghițit mai multe pastile, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „J.M., bărbat în vârstă de 37 de ani, Penitenciarul Focșani, ingestie voluntară cu Diazepam, în scop suicidar, tulburare de personalitate. Pacientul se internează în secția Interne”
    În prezent, starea de sănătate a deținutului este stabilă, acesta reîntorcându-se la Penitenciar, după cum ne-au precizat reprezentanții unității. „Joi, 13 aprilie 2017, în jurul orei 1320, un deținut aflat în custodia  Penitenciarului Focșani a fost prezentat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon din Focșani, pentru investigații medicale de specialitate, întrucât acesta a afirmat că a ingerat voluntar mai multe medicamente.  Menționăm că starea de sanătate a deținutului este stabilă, fapt pentru care acesta a fost readus în unitate, în jurul orei 20,40, fiind în continuare, monitorizat. Totodată, acesta este în evidența cabinetului medical al unității cu afecțiuni cronice pentru care primește tratament de specialitate. Deținutului i s-a întocmit raport de incident și a fost informat judecătorul de supraveghere a privării de libertate”, potrivit comunicatului de presă al Penitenciarului Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?