Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO : Un elev din Focșani va pleca într-o excursie la Londra cu familia, după ce a câștigat un concurs organizat de Carrefour


Devenit deja o tradiție, Concursul de Desene organizat în fiecare an de Carrefour i-a premiat și primăvara aceasta pe cei mici invitându-i pe copii să deseneze îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli, stimulându-le astfel imaginația micilor artiști. Carrefour România a organizat cea de-a 31-a ediție a tradiționalului concurs de desene pentru copii și a pregătit, pentru prima dată, la această ediție de Paște, planșe de colorat cu îndrăgitele personaje ale Găștii Zurli, personajele preferate ale copiilor. Au participat peste 315.000 de elevi din clasele 0-8, de la 687 de școli din toată țara.
    Concursul s-a desfășurat în perioada 23 martie – 7 aprilie, în școlile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară, dar și pe platforma online dedicată concursului (https://www.carrefour.ro/concurs-desene/)
    Concursul s-a desfășurat și online, iar planșa de desen a putut fi înscrisă direct pe site-ul concursului, fără a mai fi nevoie să fie printată. Premiile oferite pentru concursul online, prin tragere la sorți, au fost: Locul 1 – Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD; Locul 2 – Apple iPad Pro, Wifi, 16 Gb, culoarea negru; Locul 3 – Apple Watch Sport, 38mm, brățară sport, culoarea negru.
    Premiul cel mare al concursului în școli este oferit de Carrefour și constă în 19 excursii la parcul de distracții „Shreck’s Adventure” din Londra, unde copiii vor avea ocazia să petreacă o experiență unică alături de cele mai îndrăgite personaje din desenele lor animate preferate. Astfel, 19 elevi norocoși, din orașele în care Carrefour are hipermarketuri, împreună cu familiile lor, se vor distra timp de un weekend alături de personajele lor preferate.
    În Carrefour Focșani concursul a ajuns la ediția 19, iar participarea a fost impresionată. Câștigători ai mențiunii speciale, care a constat într-un cupon de 100 ron, au fost:
– Crina Vlădescu, elevă în clasa a II-a la Școala Vârteșcoiu;
– Ancuța Potlog, elevă în clasa a II-a D la Școala „Duiliu Zamfirescu”;
– Marian Laurențiu Nicolae, elev în clasa a III-a la Școala Urechești;
– Melania Pasăre, elevă în clasa a II-a la Școala „Ion Câmpianu”;
– Sara Pascu, elevă în clasa a III-a la Școala Răstoaca;
– Ana Maria Barbălată, elevă în clasa a IV-a A la Șoala Vulturu;
– Alexandra Alexandru, elevă în clasa a II-a la Școala Garoafa;
– Alexandru Istrate, elev în clasa a VI-a C la Școala „Ion Basgan”;
– Cristian Necula, elevă la clasa pregătitoare E la Școala „Ștefan cel Mare”
– Rareș Andrei Istrate, elev în clasa a IV-a la Școala Găgești.
    Câștigători ai mențiunii individuale au fost:
– Diana Geanina Frățilă, elevă în clasa a VIII-a la Școala Vârteșcoiu, care a câștigat un telefon;
– Ionela Stoica, elevă în clasa a VI-a la Școala Hângulești, care a câștigat o tabletă.
    Premiul III, care a constat într-o bicicletă, a fost câștigat de Yasmina Lupu, înscrisă la clasa pregătitoare A la Școala Numărul 7.
    Premiul II, care a constat într-un laptop, a fost câștigat de Andreea Mocanu, elevă în clasa a IV-a la Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani.
    Iar premiul I, care constă într-o excursie la Londra, a fost câștigat de către Eric Toader, elev în clasa a II-a A la Școala „Ștefan cel Mare” din Focșani.
    Planșele care nu au fost câștigătoarele marilor premii ale concursului online, vor avea șansa de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumpărături în valoare de 300 RON, valabile în toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numărul de voturi acumulat.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?