Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Copil de 4 ani, internat la chirurgie infantilă în urma unui accident


Doi bărbați și un copil de doar 4 ani au fost victimele unor accidente rutiere, marți, ajungând la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean. Astfel, un bărbat din Focșani a suferit un traumatism la coloana cervicală. El se afla la volanului unui autoturism și a fost implicat într-un accident rutier. „V.G., bărbat în vârstă de 59 de ani, din Focșani, accident rutier, afirmativ (șofer) traumatism minor coloană cervicală. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Un bărbat din Câmpineanca a fost internat la ortopedie, după ce în urma unui accident rutier a suferit un traumatism grav la gamba dreaptă. „D.I., bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitatea Câmpineanca, traumatism forte, gambă dreaptă prin accident rutier. Pacientul se internează la ortopedie”.
    Un copil de 4 ani a fost accidentat marți seara pe strada Gheorghe Doja din Focșani. Copilul a fost rănit la cap, fiind preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Județean, după cum ne-a declarat la momentul producerii evenimentului plt. adj. Florin Olaru, purtător de cuvânt al ISU Vrancea. Potrivit unor martori, copilul ar fi traversat strada prin spatele unei mașini, fiind lovit de o Skoda Octavia, condus de o femeie. Copilul a fost internat la chirurgie infantilă. „V.M., persoană în vârstă de 4 ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral închis cu hematom frontal stâng prin accident rutier. Internat chirurgie-ATI”.
    De asemenea, o femeie din Cârligele, pe fondul unei supărări, a înghițit mai multe medicamente, motiv pentru care a ajuns la UPU, iar ulterior a fost trimisă la examen psihiatric. „A.I., femeie în vârstă de 38 de ani, din localitatea Cârligele, ingestie voluntară medicamentoasă în context conflictual. Se recomandă examen psihiatric”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?