Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Monitorul de Vrancea și HappyCinema vă invită la film: Fast & Furious 8


După toate aventurile seriei, urmarea părea să nu aibă alt curs decât unul obișnuit: echipa este salvată, Dom și Lett se bucură de luna de miere, iar Brian și Mia își văd, liniștiți, de viață. Totuși, când un anarhist cu idei periculoase este hotărât să schimbe ordinea lucrurilor și mersul lumii, iar Dom este amestecat în operațiuni dubioase și ajunge să-și trădeze până și apropiații, echipa trebuie să lase totul deoparte și să facă tot posibilul să salveze situația.
Acțiunea se precipită, și, pentru a-l recupera pe Dom, dar și pentru a salva lumea, eroii Fast&Furious trec cu viteză amețitoare de la căldura molatecă a plajelor cubaneze la agitația newyorkeză și apoi la frigul care îngheață respirația, tocmai la Marea Barents.
Fast&Furious 7 a atins primul milion de dolari din încasări cu o viteză record, demnă de titlul său. Regizat de F. Gary Gray (Straight Outta Compton), și produs de Neal H. Moritz, Michael Fottrell și Vin Diesel,  Fast&Furious 8 are toate șansele să doboare un nou record, mai ales că distribuția este de excepție: Charlize Theron, Dwayne Johnson și Jason Statham i se alătură lui Vin Diesel, împreună cu Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris „Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, Helen Mirren și Kurt Russell. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?