Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : 15 angajări pe loc la Bursa Generală a Locurilor de Muncă


Cincisprezece vrânceni au avut norocul de a fi angajați pe loc la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată vineri, de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea. Acțiunea s-a desfășurat simultan, atât în Focșani cât și la Adjud, și la ea au participat în total 263 de persoane, dintre care 215 la Focșani și 48 la Adjud. Deși numărul participanților a fost mult mai mare la Focșani, cele mai multe angajări pe loc, și anume 12 din cele 15, au fost făcute la Adjud. Potrivit informațiilor furnizate de Daniela Brihoianu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vrancea, 118 participanți au fost selectați în vederea angajării, opt dintre aceștia făcând parte din categoria celor marginalizați social.
    Cei care au fost angajați pe loc au ocupat posturi de muncitori necalificați (8 persoane), lăcătuș mecanic, vânzător, manipulant, brutar și tehnician economist câte o persoană și două persoane au fost angajate pe posturi de zugravi.
    La Bursă au fost prezenți și tineri din structurile Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vrancea, unii dintre ei fiind selectați în vederea angajării, urmând să se prezinte la sediul angajatorilor unde vor susține o probă de lucru. De asemenea, ca de fiecare dată cu prilejul organizării Burselor, la cea de vineri au participat și un grup de 13 deținuți din Penitenciarul Focșani, care sunt în apropierea termenului de liberare condiționată și care au absolvit, pe perioada detenției, cursuri de calificare.
    Pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă ce a avut loc vineri, specialiștii AJOFM Vrancea au contactat 271 de agenți economici din județ, care au oferit 451 locuri de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?