Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Polițiștii se vor putea antrena în cel mai mare parc de aventură dintr-un mall – AFI Aventurier


Polițiștii afiliați la Corpul Național al Polițiștilor (CNP) se pot antrena în cel mai mare parc de aventură dintr-un mall – AFI Aventurier, în urma unui parteneriat încheiat între CNP și conducerea AFI Palace Cotroceni. „Acest proiect durează atâta vreme cât produce și efecte reciproc avantajoase, în sensul că dacă vom avea polițiști de la care vom avea un feedback pozitiv vizavi de un eventual antrenament sau măcar de relaxare sau recreativ, aici, proiectul continuă”, a declarat miercuri președintele CNP, Petre Stancu. 
El a precizat că de acest parteneriat vor beneficia atât polițiștii, cât și rudele acestora. „Organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor este singura din Ministerul Afacerilor Interne care se identifică ca atare ca organizație profesională și are printre obiective promovarea intereselor profesionale, culturale, sociale și sportive ale membrilor săi. Iată, ne preocupăm să găsim niște facilități, niște avantaje, pentru a-i atrage către această pregătire fizică cotidiană. De altfel, polițiștii și angajații MAI au printre obligațiile de serviciu și această pregătire fizică, care se desfășoară, de obicei, pe trei paliere. Odată pregătire fizică specială, ceea ce înseamnă zece ore pe săptămână alocate pregătirii fizice speciale. Pregătire fizică accentuată, ceea ce înseamnă șase ore pe săptămână alocate pentru această activitate și pregătire fizică normală, patru ore pe săptămână alocate pregătirii fizice”, a mai spus, miercuri, Petre Stancu. 
El a arătat că acest gen de parteneriat a fost încheiat și pentru că bazele sportive în care polițiștii ar putea să-și desfășoare această pregătire, mai ales în București, nu sunt așa multe. „El nu va fi unicat, probabil vom încheia astfel de parteneriate la nivel național, fiindcă suntem o organizație care are în componență 103 structuri teritoriale în toată țara, la Poliție și Poliția de Frontieră și numărăm peste 40.000 de membri”, a afirmat Petre Stancu. 
AFI Aventurier cuprinde un traseu pentru adulți cu peste 25 de segmente, cu grade de dificultate diferite, cât și un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct care poate fi atins în parcul de aventură se află la aproape 26 de metri înălțime, iar punctul central este ocupat de o pânză de păianjen, cu o dimensiune de 250 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?