Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Minifotbal de Adjud – ”Cupa Primăverii” a fost câștigată de Atlantic!


„Cupa Primăverii” la minifotbal care a ținut capul de afiș al vieții sportive la Adjud în ultimele două săptămâni s-a încheiat vinerea trecută cu victoria formației Atlantic. Gruparea câștigătoare s-a impus în finală cu un limpede 5-1, în fața pufeștenilor de la Geladi, echipă care și-a meritat cu prisosință prezența în ultimul act al întrecerii! În semifinale, Geladi a trecut cu 6-3 de Metcon iar Atlantic a depășit Poliția în urma loviturilor de departajare după ce la finalul timpului regulamentar fusese egalitate.
Formațiile care și-au disputat finala:
Atlantic Adjud: Bogdan Vrînceanu, Valentin Stoian, Gabriel Stoian, Cătălin Sîsîeac, Răzvan Croitoru, Alexandru Ștefan, Alexandru Grigore, Ionuț Tăbăcaru, Alexandru Tăbăcru, Mihai Alexandru Palade, Dragoș Popa, Robert Bejan.
Geladi: Sorin Ifrim, Adrian Barbu, Ciprian Barbu, Sorin Bancea, Ciprian Munteanu, Sorin Turcu, Marian Miron, Bobi Petroiu, Bogdan Simion, Alin Simion, Bogdan Gheorghiță, Vasile Racoviță.
După finală, a urmat festivitatea de premiere care s-a constituit într-o veritabilă sărbătoare a sportului adjudean, pentru că a inclus și alte momente decât cele specifice unui final de cupă de minifotbal!
După intonarea Imnului de Stat al României, pe acordurile imnului Champios League au primit distincții din partea organizatorilor și a municipalității sportivi care au onorat și onorează Adjudul prin rezultatele de la competiții naționale și internaționale: campionii naționali de atletism Alexandru Grigore și Larisa Georgiana Zglimbea, Gabriel Cumpătescu, component al echipei OK Driver, participantă la competiție, fost component alechipelor de fotbal Vrancart Adjud și Celuloza Adjud, pentru întreaga activitate în slujba sportului adjudean. A fost invitată și a fost prezentă în sală Elena Răduc, jucătoare a echipei de fotbal feminin Navob Iași și componentă a Naționalei României, descoperită pentru fotbal de profesorul adjudean Valentin Stoian.
Au primit trofee golgeterul competiției, Mihai Munteanu, de la Metcon, jucătorul turneului, Răzvan Croitoru, de la Atlantic, portarul turneului, Cătălin Sîsîeac, de la Atlantic, fost component al echipei de handbal de Ligă Națională CSM Focșani 2007, mijlocașul turneului, Sorin Turcu, de la Gelați Pufești.              
Premierea a fost facută de Dănuț Cristian, vicepreședinte al Consiliului Judeșean Vrancea și primarul Adjudului, Constantin Armencea.
Cupa Primăverii a avut o foarte echipă organizatoare care a asigurat condiții pentru ca întrecerea să aibă loc în cele mai bune condiții: Marian-Adrian Drăghici,  profesor de educație fizică și sport, director adjunct al Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș” din Adjud, George-Claudiu Nica, consilier județean, Sorin Crăciun, profesor de educație fizică și sport, director CSS Adjud.
Într-un comunicat de presă, organizatorii au precizat că au fost ajutați în buna organizare și desfășurare a „Cupei Primăverii” de „Primăria Municipiului Adjud , Poliția Adjud , Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea, Spitalul Adjud, Vrancart Adjud, Mihai Lungu, care a spozorizat competiția cu trofee și medalii, ca și de încurajările a multor adjudeni”. Organizatorii au adresat mulțumiri pentru prezența în sală la momentul de final, „domnilor: Dănuț Cristian , vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea, Constantin Armencea, Primarul Municipiului Adjud Claudiu Cristea, viceprimarul Municipiului Adjud, fostului deputat de Vrancea și om de afaceri Victor Roman, consilierului județean Cătălin Răducanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?