Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO : Handbal juniori IV: CSM Focșani 2007 are echipă!


CSM Focșani 2007 – CSS Medgidia I 18-20 (10-10)
Formația CSM Focșani 2007: Nicolas Vișan, Vlad Ivan, Alin bejan, Luca Gogonea, Robert Feraru – 8, Alexandru Golea – 3, Denis Bari – 4, Robert Zaharia, Denis Bogdan, Radu Andronic, Andrei Popoiu, Răzvan Prundiș, Andrei Ciocoiu, Alexandru Gheorghiță, Robert Èšane, Florin Alexandru.   

Echipa de juniori IV a CSM Focșani 2007 a reușit performanța de a se califica pentru următoarea etapă a Campionatului Național! Sâmbătă și duminică, în Sala Polivalentă, în turneul zonal al Regiunii de Dezvoltare 2, formația focșăneană a câștigat la scoruri impresionante partidele cu CSS Tecuci și CSS Medgidia II și s-a clasat pe primul loc în seria B. Din această postură, a jucat, sâmbătă, pentru locurile 1-2 cu CSS Medgidia I, formație echilibrată pe posturi, cu jucători cu personalitate și experiență competițională mult superioară celei a jucătorilor pregătiți de Iulian Neață, Marius Partene și Cosmin Cîrlan.
În jocul de sâmbătă, nici una dintre combatante nu s-a desprins până spre final, când dobrogenii au fost mai eficienți la finalizare și au câștigat cu 20-18. Victoria era importantă nu pentru calificare, ci pentru o eventuală poziție mai bună în grupa din viitoarea fază a competiției, când se vor întâlni formațiile promovate din regiunile de dezvoltare 1 și 2. Mult mai important era de văzut în ce măsură proiectul inițiat cu doi ani în urmă de profesorul Viorel Ciubotaru, de a oferi o pepinieră proprie echipei de seniori a CSM Focșani 2007, este viabil.
Maniera în care s-au exprimat juniorii IV ai clubului în turneul din Polivalentă a arătat că proiectul este bine pus în operă, că juniorii IV ai clubului sunt o echipă care a crescut de la meci la meci și a oferit o surpriză plăcută prin evoluția din meciul final, cel cu Medgidia I. Iar calificarea pentru următorul nivel al Campionatului este normală! Cum normală devine și așteptarea ca juniorii IV, de acum ai CSM Focșani 2007, să devină în timp opțiuni de valorificat de antrenorul seniorilor!       

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?