Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Șef nou la Serviciul de Investigații Criminale din IPJ Vrancea


Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea are un nou șef. Este vorba de comisarul șef Bogdan-Florin Enescu, care a obținut nota 9,15 la interviu, fiind declarat admis. Note mari au obținut și cei doi contracandidați ai săi, respectiv Andrei Trifaș, cu 8,08, și Cătălin Modreanu, cu 7,37.
La concurs s-au putut înscrie polițiști absolvenți de studii superioare, ofițeri cu gradul profesional de minimum inspector principal de poliție, cu minimum 7 ani vechime în muncă, din care cel puțin 7 ani în Ministerul Administrației și Internelor. De asemenea, candidații trebuiau să aibă minimum 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care s-a organizat concurs, să dețină autorizație de acces la documente clasificate. La concurs s-au înscris patru candidați, dar dosarul unuia dintre ei a fost respins deoarece nu îndeplinea toate condițiile.
Serviciul de Investigații Criminale a rămas fără șef cu acte în regulă în iunie anul trecut, când comisarul șef Marian Cîrjică a ieșit la pensie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?