Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Șoferul cu picioarele zdrobite în urma accidentului de la Bolotești, transferat la Spitalul Floreasca


H.A.I., în vârstă de 26 de ani, din Vizantea Livezi, este șoferul unuia dintre tirurile implicate în gravul accident de circulație de marți seara, de la Bolotești. El transporta materiale de construcție și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt tir, care transporta lemne. În urma impactului frontal, tânărul de 26 de ani a rămas încarcerat și a suferit grave traumatisme la ambele picioare, acestea fiindu-i practic zdrobite. Bărbatul a fost transferat în cursul nopții de marți spre miercuri la Spitalul Floreasca din București. 
Surse din cadrul Spitalului Județean ne-au spus că după ce a fost adus la Unitatea de Primire Urgențe Focșani, medicii au intrat cu el în sala de operație, unde timp de patru ore au fost efectuate intervenții de stabilizare a pacientului și de oprire a hemoragiei, apoi, în jurul orei 2.00, a fost transportat cu o ambulanță la Floreasca.
    Conform oamenilor legii, vinovat de producerea accidentului este chiar tânărul de 26 de ani, grav rănit. „La data de 21 martie a.c., ora 17.50, pe DN 2D în afara comunei Bolotești, un tânăr de 26 ani din comuna Vizantea Livezi, în timp ce conducea o autoutilitară, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu altă autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat din comuna Mera. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă IPJ.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?