Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Trei evenimente rutiere sâmbătă dimineață, în Focșani


Mai multe evenimente rutiere au avut loc sâmbătă dimineață în Focșani, în două dintre acestea existând și victime.
    O tamponare a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, la ieșirea din Focșani spre Avicola. Nu au fost răniți, dar autoturismele, un Logan și un Renault Megane 2, au fost avariate destul de grav. Aproximativ o oră mai târziu, în dreptul benzinăriei Mol din Sud, alte două mașini s-au ciocnit. Este vorba despre un BMW, care a intrat într-un Opel oprit la trecerea de pietoni. Șoferul autoturismului Opel, un bărbat de 71 de ani, a acuzat dureri în zona cervicală așa că a fost transportat la Spitalul județean. 
    Tot sâmbătă, în jurul orei 11.30, pe strada Mr. Gheorghe Pastia din Focșani,  un șofer de 65 ani a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism ce aștepta regulamentar culoarea verde a semaforului. Din cauza impactului, mașina lovită a fost proiectată în alta, astfel rezultând avarierea celor trei mașini dar și rănirea șoferului vinovat de producerea accidentului. „La data de 18 martie a.c., ora 11.33, pe str. Mr. Gheorghe Pastia din municipiul Focșani, un bărbat de 65 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism către B-dul Unirii, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu alt autoturism care se afla staționat la semafor. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în alt autoturism care se afla staționat în partea dreapta a acestuia, provocând avarierea celor trei autovehicule. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului. Conducătorii auto au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, se arată în buletinul de presă al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor surse, șoferului i s-ar fi făcut rău în timp ce conducea. Ambii bărbați răniți în accidente au fost transportați la Spitalul Județean și supuși investigațiilor cu Computerul Tomograf.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?