Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Judo – Laris Borș, al doilea titlu de campion național în trei săptămâni!


Delegația CSM Focșani 2007 la Campionatul Național Individual de judo pentru juniori U 21, care a a avut loc la Turnu Severin, sâmbătă a adus clubului patru medalii: o medalie de aur pentru titlul de campion al României la 60 kg., obținută de Laris Borș, o medalie de agint, pentru titlul de vicecampion național, câștigată de Dorin Drîmbă, la 66 kg. și trei medalii de bronz, adjudecate de Cornel Andrieș, la 73 kg., Andrei Ciobanu, la 81 kg. și Narcisa Ion, la 78 kg.
Juniorul de 18 ani Laris Borș și-a înscris în palmares al doilea titlu de campion al României în trei săptămâni, după cel de campion la seniori și a repetat performanța din 2016 când a obținut același titlu tot la U 21! Laris este component al Lotului Național cu care este în pregătire la Oradea și înainte de finala de la Turnu Severin participase la un concurs în Austria.
Remarcabilă este și reușita lui Dorin Drîmbă, un judoka obișnuit cu podiumurile de premiere, inclusiv la seniori, el fiind și acum junior! 
         De apreciat sunt și medaliile lui Cornel Andrieș, Andrei Ciobanu și Narcisa Ion, câștigate într-o competiție puternică!
    Sportivii de la CSM 2007 – LPS Focșani sunt pregătiți de profesorii Stănică Grosu, Dumitru Zisu, Iulian Surlă și Marinel Palade. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?