Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Bihor: Tânăra răpită de fostul iubit, găsită împușcată în cap


Tânăra care a fost răpită din fața casei și al cărei partener a fost rănit miercuri dimineața a fost găsită moartă, abandonată într-un autoturism. Potrivit unor surse, anchetatorii au descoperit-o în jurul orei 14,30 pe un teren viran din apropierea căii ferate din cartierul orădean Ioșia. Cadavrul fetei a fost găsit într-un autoturism abandonat, împușcată în cap. Asasinul, probabil același individ care a răpit-o din fața casei, după ce l-a împușcat pe prietenul ei, este dat dispărut în continuare.
Fata de 24 de ani a fost răpită miercuri dimineață din fața casei de pe strada Barcăului din Oradea, unde ieșise să răspundă la poartă, urmată de actualul partener. Fostul iubit venise cu flori la ea, dar, din gelozie, se pare, acesta a scos un pistol și a tras câteva gloanțe în direcția bărbatului, unul dintre ele rănindu-l. Sub amenințarea armei, a forțat-o pe fată să urce în mașina lui și a răpit-o.
Bărbatul care a împușcat-o este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, a anunțat IPJ Bihor. Este vorba de Adrian Hladii, de 38 de ani, din municipiul Oradea, care are 1,73 m înălțime, constituție robustă, păr negru, ochi căprui. Polițiștii bihoreni desfășoară ample operațiuni de căutare a sa. Polițiștii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate și cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operațiunile desfășurate pentru prinderea sa participând și echipe de polițiști însoțite de câini de urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?