Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Bărbat de 34 de ani, în comă după ce a căzut în cap din căruță


Un tânăr din Movilița a suferit un grav accident, în prezent fiind internat în comă la Terapie Intensivă. El a căzut din căruță, lovindu-se grav la cap. „S.C., bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Movilița, traumatism cranio-cerebral acut prin cădere de la alt nivel (căruță), comă 4 puncte. Pacientul se află internat la Terapie Intensivă” se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
Conform primarului comunei Movilița, Cristian Corneliu, cei doi cai de la căruță s-au speriat, iar smucitura acestora l-a aruncat pe tânăr din atelaj, căzând în cap. „Este vorba despre un tânăr de 34 de ani, el nu este de loc din Movilița, dar trăiește în localitate de peste 15 ani și provine de undeva din zona Bacăului. S-a integrat bine în colectivitate, nu a făcut probleme. Este proprietarul unei căruțe cu doi cai și s-au speriat caii, l-ar fi agățat și a căzut în cap pur și simplu pe stradă, în zona proprietății unde locuiește. A fost o întâmplare nefericită. Nu are familie sau copii, se întreținea din diverse activități zilnice”, ne-a spus edilul.
Un alt tânăr, din comuna Èšifești, a încercat să se omoare înghițind în acest scop mai multe pastile. Tănărul a avut nevoie de un examen psihiatric, după cum se arată în buletinul de presă al spitalului. „V.G., bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Èšifești, tentativă de suicid prin ingestie voluntară medicamentoasă. Pacientul este supus unui examen psihiatric”.
De asemenea, un bărbat din Gugești a fost grav lovit în zona feței, în timpul unei bătăi, motiv pentru care se află internat în cadrul secției de chirurgie buco-maxilo-facială. „P.C., bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Gugești, traumatism de mandibulă prin agresiune. Internat secția de chirurgie buco-maxilo-facială”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?