Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Oraşul Panciu, prezentat la Târgul de Turism „VACANȚA” din Constanța


Primăria Orașului Panciu a participat cu stand propriu, în perioada 10-12 martie, la cea de-a X-a ediție a Târgului de Turism „VACANÈšA”, care se desfășoară la „VIVO Shoping Center” din Constanța. Târgul se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și în străinătate. Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism „VACANÈšA” au făcut parte: prezentări de oferte și destinații turistice pentru vacanța de vară și programe folclorice reprezentative.
Mănăstirea Brazi – cu paraclisul subteran, unic în România – care adăpostește moaștele Sf. Sfințit Mucenic Teodosie al II-lea, ocrotitorul spiritual al orașului Panciu; Schitul „Sf. Ioan Botezătorul”, Hrubele lui Åžtefan cel Mare; Beciurile Monumente de Patrimoniu (Domnesc, Vlădoianu și Marin Åžtefan) și meșteșugul vinului au fost prezentate, prin intemediul materialelor informative, celor interesați de frumusețea meleagurilor păncene.
Prezența UAT Panciu la Târgul de Turism „Vacanța” a fost inclusă în acțiunile de sustenabilitate ale proiectului „Tradiție și Spiritualitate Pănceană – proiect pentru promovarea obiectivelor turistice cu valoare identitară din orașul Panciu, Județul Vrancea, Cod SMIS 18649”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?