Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO : Handbal juniori III: Victorie frumoasă la final de retur! LPS Focșani – CSS Galați 20-16 (10-10)


Juniorii III ai LPS Focșani, pregătiți de antrenorul emerit Lucian Tucan, au încheiat returul seriei B a Campionatului Național cu o victorie frumoasă în fața unei formații care îi întrecuse de două ori în actuala ediție de campionat – CSS Galați. Oaspeții, aflați pe locul al doilea al seriei, alcătuiesc o formație puternică, bine lucrată, ambițioasă, dar aceste atribute nu au fost suficiente pentru a face față forței de joc a gazdelor care s-au apărat agresiv, cu foarte mare mobilitate și au lovit cu predilecție din zona interilor, de unde Vlad Berheci și Răzvan Gheorghiță au înscris împreună de 15 ori!
În prima repriză a fost un echilibru nederanjat nici de ratări, nici de reușite în atac, formațiile mergând cap la cap de la început până în minutul 25. În partea a doua a întâlnirii, focșănenii au preluat conducerea cu două goluri, care s-a redus la un gol, dar s-a și majorat la patru, așa cum a fost înscris pe tabela de scor la final!
Pentru LPS Focșani partida cu gălățenii a fost o foarte bună repetiție pentru viitoarele jocuri din turneul semifinal, ale cărei grupe vor fi trase la sorți mâine!
Profesorul Lucian Tucan a construit o echipă care a crescut mult ca exprimare în teren de la începutul campionatului și până acum și care are cu ce să facă un parcurs bun în turneul semifinal!
Junioarele III ale LPS Focșani au jucat sâmbătă la Galați cu Danubius, lidera seriei B a Campionatului Național. Gazdele au câștigat cu 32-24, dar elevele profesoarelor Doina Ene și Loredana Pavel așteaptă turneul semifinal unde sunt calificate.        

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?