Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

GALERIE FOTO : „Sărbătoarea inimilor tinere” la Vidra


Sala de Sport „Ioan Soare” din comuna Vidra a găzduit, zilele trecute, un eveniment devenit deja tradițional, fiind dedicat pensionarelor. Conform datelor furnizate de organizatorii acestei acțiuni, comunitatea locală a dorit să le aducă în centrul atenției, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, pe doamnele în vârstă din localitate.
Manifestarea, denumită „Sărbătoarea inimilor tinere”, a făcut parte dintr-un proiect de voluntariat mai amplu, inițiat în anul 2012 de Liceul „Simion Mehedinți” Vidra, prin directorii Adela Cătălina Potop și Ionel Antimirescu, în colaborare cu Școala Gimnazială din localitate, prin directorul Marius Pintea, și ISJ Vrancea,  denumit „Inimi tinere”. Doamnele au fost încântate de prezența elevilor de la grădiniță, gimnaziu și liceu, care le-au pregătit surprize artistice deosebite.
Spectacolul a fost completat de micii dansatori ai clubului Alexander’s Dance din Vidra, coordonat de profesoara Mirela Nica Milea. „Masa festivă, cu meniu complet, a fost asigurată prin contribuția Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea și a sponsorilor locali, cărora le mulțumim pe această cale. Sper că am reușit, ca măcar pentru câteva ore, doamnele să uite de problemele cotidiene și să petreacă frumos alături de cei care le prețuiesc”, a transmis profesoara Adela Cătălina Potop, directoarea Liceului „Simion Mehedinți” din Vidra.  

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?