Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal juniori – Echipele LPS Focșani încep sezonul la Brăila!


Echipele de juniori A și juniori B ale Liceului cu Program Sportiv Focșani vor începe sezonul de primăvară la Brăila unde vor juca astăzi cu echipele Daciei Unirea.
În toamnă, în septembrie, în deplasare, fotbaliștii antrenați de profesorul Alin Samoilă-Sava fost întrecuți cu 3-1, apoi în octombrie au terminat le egalitate pe Milcovul cu juniorii A ai Brăilei. De această dată focșănenii pot obține prima victorie în fața Daciei Unirea, formație pe care au dominat-o cu autoritate, dar nu i-au înscris decât un gol în egalul de acasă! Vali Marin și colegii săi au argumentele fotbalistice cu care să arate că sunt pregătiți să recupereze cele cinci puncte care îi despart de primul loc și să încheie campionatul din postură de lideri. 
Juniorii B, antrenați de profesorul Daniel Bănică, au un istoric asemănător în disputele din toamnă cu brăilenii de care au fost întrecuți la Brăila și cu care au terminat la egalitate la Focșani. Cu cei doi jucători care au impresionat la centrul de la Brașov al Celtei Vigo – Bogdan Panait și Marian Milea și cu ceilalți colegi ai lor care s-au pregătit foarte bine pentru retur, juniorii mici ai LPS Focșani pot relua cu dreptul un sezon în care promiteau foarte mult în primele etape dar pe care l-au încheiat sub nivelul posibilităților!
Cei doi antrenori mi-au spus ieri că nu au jucători accidentați, însă mai mulți dintre ei sunt răciți ceea ce le-ar putea afecta prestația în teren în meciul de astăzi!                
Meciurile de pe stadionul Chimia, de la Lacu Sărat, vor fi arbitrate de Adrian Frățilă, de la Vadu Pașii, Silviu Andreiu, Eugen Petre Alexandru și George Simion, toți, din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?