Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal – Cupa Adi Olteanu, în play-off și play-out!


Minifotbalul, care a ținut în priză fotbaliști și spectatori de-a lungul iernii odată cu terminarea Cupei Firmelor Vrâncene, și-a redus cantitatea de spectacol oferit celor interesați în sâmbetele și duminicile din decembrie până acum! Dar și-a mai lăsat o parte, mai mică, este adevărat, dar suficient de atractivă cu care să aducă în Sala Polivalentă pe iubitorii acestui frumos sport. Sunt jocurile Cupei Adi Olteanu pentru old-boys care a ajuns în etapa play-off-ului și play-out-ului.
După șase etape, primele trei clasate – Poliția, Finanțe și Prietenii Adi – vor juca pentru titlul de câștigătoare a Cupei, iar celelalte trei – GSMobile, Soveja și Vrancea Media, pentru poziții de clasament. Toate echipele vor juca de plăcere, iar jucătorii vor face sport, mișcare ce poate face bine și la sănătate, chiar dacă uneori terenul Polivalentei a fost locul de descărcare a tensiunilor nervoase!
Iar la finalul competiției, organizatorii – Jani Oltianu, Florin Bălan și DJST Vrancea vor oferi tuturor echipelor, drept premii, diplome, cupe și mingi, stimulându-le astfel să continue să joace și să revină pentru o viitoare ediție a Cupei Adi Olteanu.            
Meciurile vor avea loc duminică astfel: de la ora 18,00, în play-off, Finanțe – Prietenii Adi iar Poliția va sta; de la ora 19,15, în play-out, GS Mobile – Vrancea Media; Soveja va sta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?