Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

ULTIMA ORĂ! A murit fostul șef de post din comuna Vintileasca


Fostul șef de post de la Postul de Poliție Vintileasca, agentul șef principal Zamfir Șerbu, a decedat, în această dimineață. Fostul șef de post avea 52 de ani și a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, care l-a măcinat în ultimul an.  Agentul șef principal Zamfir Șerbu și-a început cariera în Poliție în anul 1992, la Postul de Poliție Sihlea, iar din anul 1995 a fost transferat la Postul de Poliție Vintileasca în funcția de șef de post. Timp de 21 de ani a fost șef de post în comuna Vintileasca fiind foarte apreciat de comunitate pentru profesionalismul său și pentru faptul că era mereu implicat în rezolvarea diverselor probleme ce au apărut pe parcursul celor 21 de ani.
Cei care au lucrat cu  agentul șef principal Zamfir Șerbu au numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. Agentul principal Iustina Sbîrciog, care a lucrat câțiva ani la Postul de Poliție Vintileasca, a declarat că Zamfir Șerbu era un bun profesionist, un bun  șef și un bun coleg. Aceasta are cuvinte de mulțumire la întreaga familie a lui Zamfir Șerbu care a ajutat-o să se acomodeze într-o localitate în care nu cunoștea pe nimeni. Mai mult, Iustina Sbîrciog spune că foarte mult din munca de polițist a învățat de la Zamfir Șerbu care o numea „soldatul meu”.
„Este un șoc pentru mine această veste, este o mare pierdere pentru familie, pentru foștii săi colegi și toți cei care l-au cunoscut. Din punct de vedere profesional, am avut o relație foarte bună, a fost un bun profesionist de la care am avut multe de învățat. Cînd am fost repartizat la Postul de Poliție Vintileasca nu aveam prea multă experiență profesională, de abia terminasem Școala de Poliție, iar cel care m-a îndrumat și ma învățat foarte multe din munca de polițist a fost domnul Zamfir Șerbu. Practic a fost omul care m-a format profesional și îi plăcea să-mi spună soldatul. Sunt alături de familia domnului Șerbu care mi-a fost alături în permanență, deoarece ajunsesem într-o comunitate pe care nu o cunoșteam și care m-au ajutat pe toată perioada în care am lucrat la Postul de Poliție Vintileasca.  Va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a spus  agentul principal Iustina Sbîrciog.
Și agentul principal Lenuța Cernica, care a lucrat aproape 2 ani la Postul de Poliție Vintileasca a transmis un mesaj un mesaj familiei îndoliate, exprimându-și regretul față de dispariția fulgerătoare a celui care a fost Zamfir Șerbu. „A mai plecat un om bun… Un om care atunci când m-am simțit singură, într-o lume total străină,  când am devenit un om cu responsabilități, m-a primit în casa dumnealui și am mâncat cea mai buna supa, făcută de soția sa….Îmi pare atât de rău, că,  din cauza împrejurărilor,  nu am putut să îl mai văd măcar o dată! Primul meu șef!  Dumnezeu sa îl primească în locul celor buni la suflet!”, a scris pe o rețea de socializare agentul principal Lenuța Cernica. Înmormântarea va avea loc, joi, la Biserica Sf. Nicolae din Dumitrești.

                 Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate!
                            Dumnezeu să-l odihnească în pace!

16 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?