Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO : „Mărțișor – flori pentru inima mamei“, la CSEI „Elena Doamna“


Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Elena Doamna”, din Focșani, a găzduit la finele săptămânii trecute vernisajul unei expoziții în cadrul concursului interjudețean „Mărțișor-flori pentru inima mamei!”. Ajuns la ediția cu numărul patru, concursul s-a bucurat de o participare numeroasă, fiind expuse mărțișoare, felicitări și colaje. Ediția de anul acesta a concursului a demarat în luna februarie și s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, fiind împărțită în două secțiuni și anume: desene și pictură, respectiv mărțișoare și felicitări. Concursul s-a adresat preșcolarilor, elevilor din clasele primare și gimnaziale de la școlile din județ și din țară, precum și elevilor din școlile speciale.
Tema i-a provocat pe elevi să se implice afectiv și efectiv în realizarea obiectelor, în căutarea și sortarea materialelor necesare, în culegerea de informații și curiozități referitoare la subiectul ales. Proiectul a fost coordonat de directoarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Elena Doamna”, profesor Ioana Cherciu, împreună cu directoarea adjunctă, profesoara Petronela Manolache, profesoara Cristina Brătilă, precum și bibliotecara Didina Enache.
„Ne-am propus să popularizăm importanța păstrării tradiției mărțișorului și îmbogățirea experienței de viață a copiilor din școlile implicate, prin antrenarea acestora în activități plăcute, care pot fi considerate și schimburi de experiență”, a transmis profesoara Cristina Brătilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?