Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Handbal, Liga Națională – Derbi în Polivalentă!


Astă seară, în Sala Polivalentă, va fi un veritabil derbi al echipelor care se pot întâlni și în play-out! CSM Focșani 2007 nu mai are perspective să iasă din zona locurilor 8-13, în timp ce CSU Suceava mai poate spera la o minune care să o urce până pe locul 8, ultimul al play-off-ului. Dar realist privind lucrurile, și sucevenii se vor bate pentru unul dintre locurile care să-i dea dreptul să continue în Liga Națională și în viitoarea ediție de campionat.
În atari condiții, ambele formații nu-și pot propune pentru acest meci decât să cîștige! Viorel Ciubotaru și jucătorii pe care îi pregătește au experiența meciurilor decisive pe care le-au abordat și în finalul campionatului trecut și în această ediție a Ligii Naționale cu determinare, inspirație, punerea în valoare a calităților individuale și de grup! Și de această dată va fi, fără îndoială, la fel. Și sucevenii vor fi având pregătită partitura cu care vor să-și depășească adversarii, pe care îi cunosc foarte bine din meciurile oficiale și din cele de antrenament! Gazdele vor avea în plus un atu foarte important: susținerea generoasă, necondiționată a publicului, care poate înclina în favoarea Focșaniului o balanță altfel echilibrată și poate purta spre victorie echipa favorită!
Vor arbitra bucureștenii Theodor Șerbu și Andrei Vasilescu, iar observator va fi buzoianul Vasile Pavel. Meciul va fi televizat de TVR HD.          

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?