Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Minifotbal de Vrancea – Liga AutoVip Focșani, pe locul 9 în România!


Liga de minifotbal AutoVip Focșani se află pe locul 9 în clasamentul alcătuit de Federația de minifotbal din România și dat publicității cu ocazia Adunării Generale care a avut loc la Codlea sâmbătă, 25 februarie. Federația are afiliate 50 de campionate! Pentru Liga Focșani au punctat performerele anului trecut: Sanorom Bolotești, calificată în primele 16 echipe din țară la turneul final al Campionatului Național, Arena Focșani, care a ajuns până în sferturile de finală ale turneului final al Cupei României,  AS United, care a ajuns până în sferturile de finală ale campionatului regional, ACS Mausoleul Mărășești și Green Garden Odobești care au jucat în fazele eliminatorii ale Cupei României. Poziția Ligii AutoVip în 2016 a fost cea mai bună ocupată până acum de campionatul organizat la Focșani.    
Liga AutoVip este încă în vacanță, dar echipele interesate știu care este programul etapelor naționale: Campionatul regional al direcției Nord Est va fi la Iași, în perioada 30 iunie – 2 iulie, turneul final al Cupei României, la Cluj Napoca, în perioada 7-9 iulie, iar turneul final al Campionatului național, la Bacău între 14 și 16 iulie. Turneul de la Bacău, desemnat Oraș European al sportului 2017, își va desfășura jocurile, la care vor participa 20 de formații, pe un teren amplasat în centrul municipiului!   

Cele patru campionat regionale, așa cum a stabilit Fererația Română de Minifotbal, vor primi licența pentru a participa la a doua ediție a Champions League care va avea loc în Croația, alături de campioana României, care va beneficia de un voucher în valoare de 2500 de Euro.
Sezonul de primăvară va începe la 5 martie, cu meciurile etapei a 13-a, ce are următorul program: AS United Focșani – Casa Panciu, Sir Alexander Pub – Sanorom Bolotești, Pantzer Vidra – Progresul, Flux AS – Viitorul Campineanca, Pamiro Construct – ACS Mausoleul Mărășești.
În clasament conduce AS United, cu 12 victorii din 12 jocuri, urmată de ACS Mausolul Mărășești, față de care are 8 puncte avans, și campioana din 2016, Sanorom Bolotești.
Primele patru clasate la finalul sezonului regulat vor participa la Final Four, care va avea trei etape. Echipele vor intra cu punctajul din sezonul regulat înjumătățit și rotunjit prima clasată la terminarea turneului devenind campioană!
Echipele de pe locurile 5-10 vor participa la Cupa Ligii AutoVip.

(Articolul a fost elaborat având ca suport un text primit de la Cristian Vasile, organizatorul Ligii AutoVip Focșani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?