Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! Marian Oprişan, despre excluderea lui Mihai Chirica: Nu a făcut o greşeală atât de gravă să fie exclus


Președintele CJ Vrancea, social-democratul Marian Oprișan, a declarat, miercuri, că nu pledează pentru excluderea lui Mihai Chirica din PSD, afirmând că nu este o greșeală „atât de gravă” că primarul PSD s-a adresat publicului larg, înainte de a-și spune nemulțumirile în partid. „Eu nu pledez pentru excluderea colegilor din PSD, indiferent cum îi cheamă. Din PSD poți fi exclus doar dacă ai greșit grav. Inabilitatea de a se adresa publicului larg înainte să se adreseze conducerii partidului nu este o greșeală atât de gravă care să atragă excluderea după părerea mea”, a declarat președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.
Întrebat dacă Mihai Chirica ar trebui să își piardă funcția de conducere din PSD, Oprișan a spus că acest lucru va fi stabilit în CEX și de organismele statutare ale partidului.
Întrebat dacă a împărtășit opiniile exprimate de Chirica și dacă transmis partidului, Marian Oprișan a refuzat să dea un răspuns.
„Nu despre asta era vorba. (…) În orice familie, întâi discuți în familie și dacă nu se mai poate rezolva nimic atunci ajungi la divorț, la tribunal sau la notariat”, a spus Oprișan.
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?